ΑΠΟ ΤΟ 1985

Γραφείο
Ιδιωτικών Ερευνών

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ DETECTIVES

Λειτουργούμε απο το 1985 με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό μας, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διαθέτουμε 33 χρόνια πείρα στο χώρο των ιδιωτικών ερευνών. Η εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τη χρήση της πλέον προηγμένης τεχνολογίας, τη βαθιά κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς και την άριστη γνώση της νομοθεσίας, σας εγγυώνται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ DETECTIVES

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών

από έρευνες συζυγικής απιστίας και εντοπισμό προσώπων, έως βιομηχανική αντικατασκοπεία και εξειδικευμένες επιχειρησιακές έρευνες.

Αντιμετωπίζουμε την κάθε υπόθεση ξεχωριστά με πλήρη διακριτικότητα, κατανόηση και επαγγελματισμό. Δραστηριοποιούμαστε τόσο εντός όσο και εκτός των ελληνικών συνόρων, καθώς συνεργαζόμαστε με ένα παγκόσμιο δίκτυο ιδιωτικών ερευνών – ντετέκτιβς, το οποίο μας επιτρέπει να επιτύχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Κατά τα 33 χρόνια που δραστηριοποιούμαστε ως ιδιωτικοί ερευνητές – ντέτεκτιβ, έχουμε βοηθήσει πολλούς ιδιώτες και επιχειρήσεις να αποκτήσουν τα στοιχεία που χρειάζονταν ώστε να αποκαλύψουν την αλήθεια, να στοιχειοθετήσουν την υπόθεση τους και να καταλήξουν σε σωστές αποφάσεις

Στο πρώτο μας ραντεβού

θα ακούσουμε προσεκτικά την υπόθεσή σας και θα σας συμβουλέυσουμε σχετικά με:

το πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν για την υπόθεσή σας

το χρονικό ορίζοντα διεκπεραίωσης της υπόθεσής σας

πότε και πώς θα λάβετε τα στοιχεία

το συνολικό κόστος

Ο απώτερος στόχος μας είναι να σας παρέχουμε

αδιάσειστες αποδείξεις  πλήρη εμπιστευτικότητα  άψογο επαγγελματισμό  απόλυτη αξιοπιστία